www.ennudus.nl
         
085-7600204
Wie zijn wij? EnNuDus is ontstaan vanuit de visie dat de huidige uitzendbranche niet meer draait om hetgeen waar het eigenlijk om zou moeten draaien. Dus wat is ons concept? Volgens EnNuDus draait de uitzendbranche om het bijdragen en helpen in het werkgeluk van werkzoekenden aan de ene kant en aan de andere kant het ondersteunen van werkgevers/ opdrachtgevers in het oplossen van personeelstekorten/HR vraagstukken. Daarom gaat EnNuDus graag het gesprek aan met werkzoekenden om achter de motivatie en beweegreden van de kandidaat te komen. Wat wil je graag, waar ben je goed in, maar voornamelijk het allerbelangrijkste, wat vind je leuk om te doen? Nu is het dus tijd om dat anders te doen: bij EnNuDus staat de kandidaat altijd centraal. Beter werk en beter betaald. Daar gaan wij voor!
Zoek je werk? Wij willen met jou in gesprek! EnNuDus gaat graag het gesprek aan met werkzoekenden om achter de motivatie en beweegredenen van de kandidaat te komen. Wat wil je graag, waar ben je goed in, maar voornamelijk het allerbelangrijkste, wat vind je leuk om te doen? Want daar gaat het dus om.Tussen de duizenden uitzend aanbieders is het daarom dus hoog tijd om dat eens anders te doen. Bij EnNuDus staat de kandidaat altijd centraal! Wij luisteren, en zoeken naar beter werk dat beter betaald.Beter werk en beter betaald. Daar gaan wij voor!
Ben je werkgever? Wij kunnen je helpen.
Voor de opdrachtgever zal EnNuDus een sparringpartner zijn die zich transparant opstelt en een luisterend oor biedt.EnNuDus profileert zich dan ook als een transparante en eerlijke organisatie die voor elke opdrachtgever een zelfde kostprijs zal hanteren.EnNuDus wil zich dan ook graag hard maken voor de werkgever/ opdracht- gever om middels de persoonlijke gesprekken met de kandidaat een juiste match te kunnen creëren.
De 7 dikke voordelen voor de uitzendkracht.
1   Wij lopen echt harder voor jou
2   Wij maken tijd voor de uitzendkracht
3   Wij luisteren en motiveren de kandidaten
4   Wij zetten de uitzendkracht centraal
5   Wij maken uitzenden weer persoonlijk
6   Wij willen bijdragen aan jouw werkgeluk
7   Wij zoeken beter werk dat beter betaald
De 7 gunstige voordelen voor de werkgever.
1   Wij zijn uw ervaren sparringspartner
2   Wij denken graag met u mee
3   Wij werken 100% transparant
4   Wij hanteren altijd dezelfde omrekenfactor
5   Wij gaan uitsluitend voor kwaliteit
6   Wij hanteren een flexibel businessmodel
7   Wij gaan altijd voor de laagste prijs
Dus waar wacht je op?
EnNuDus Uitzendbureau
Beter werk, Beter betaald
Lebbenbruggedijk 28A
7172 SB Borculo

0642080927
info@ennudus.nl
www.ennudus.nl
BEL: 085-7600204